ATLAS HALI KENDİ KENDİNİ TEMİZLEYEN HALILARI İLE YAPI FUARINDA!

Türkiye’nin en köklü halı markalarından olan Atlas Halı, yapı malzemeleri ve teknoloji zirvesi olarak bilinen 36. Yapı Fuarı’nda son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği ‘Nano Halı’larını tüm Türkiye’den önce katılımcılara tanıtacak ve kişiye özel üretilen halı çalışmalarının numunelerini 8. Salon, 413 numaralı stantta ziyaretçileri ile buluşturacak.

Türk halıcılığına yön veren AR-GE çalışmaları, yenilikleri ve hızla genişleyen bayi ağı ile sektörde her zaman öncü, her zaman moda ve her zaman tercih edilen olmayı başaran Atlas Halı, tüm yenilikleriyle 24 - 28 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek 36. Yapı Fuarı’nda yerini almaya hazırlanıyor.

Atlas Halı, fuarda açacağı standında geliştirdiği nanoteknoloji sayesinde leke barındırmayan, hiç lekeyle karşılaşmasa dahi güneşten ve ışıktan aldığı enerjiyle sigara, duman, is ve ayak kiri gibi günlük yaşamda ortaya çıkan kirleri tutmayan halıların demo sunumlarının yanı sıra kişiye özel üretilen halı çalışmalarının numunelerini de sergileyecek.

Geniş tasarımcı kadrosunun oluşturduğu 2013 serisi ‘Nano Halı’ları ve kişiye özel üretilen halı çalışmalarının numunelerini görücüye çıkaracak Naksan Holding bünyesinde yer alan Atlas Halı, yepyeni bir hayatın kapılarını 36. Yapı Fuarı’nda ziyaretçiler için aralayacak.