ATLAS HALI’NIN KENDİ KENDİNİ TEMİZLEYEN YENİ SORBE KOLEKSİYONUNDAN RENGARENK MAKARON EVİNİZİ NEŞELENDİRİYOR

Dünyada bir ilk olan; kendi kendini temizleyen, leke, bakteri-mantar-küf barındırmayan ve yapısındaki doğal iletkenlik ile stresi azaltan nano halılarını tüketiciyle buluşturan Atlas Halı’nın yeni koleksiyonu Sorbe’ de yer alan Makaron, enerji ve mutluluk yayıyor.

Kendi kendini temizleyerek yaşama benzersiz bir kolaylık ve keyif katan, halı temizleme sıkıntısına son veren Atlas Halı’nın yeni koleksiyonu Sorbe’de yer alan ve mor, turkuaz, vizon, pembe ve yeşil tonlarının muhteşem bir uyumla harmanlandığı Makaron; gönülleri fethediyor.

Makaron evinizin en güzel odalarına renk, ışıltı ve güzellik getirecek!

Atlas Halı tasarım ekibinin genç ve yetenekli tasarımcılarından Eda Güreli Şen’in gencecik çizgilerini taşıyan Makaron, pastane vitrinlerini süsleyen üst üste konulmuş rengarenk Makaronlar (Tıpkı renkli acıbadem kurabiyeleri) gibi tatlı, zevkli ve şık bir halı.

Atlas Halı garantisi ile nano halı teknolojisinin tüm avantajlarını taşıyan; kendi kendini sürekli temizleme özelliği ile renkleri zaman içinde birbirine karışmayan, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi ışıl ışıl kalabilen Makaron, ayrıca doğal iletkenliği sayesinde, vücutta biriken statik elektriğin atılmasına da yardımcı oluyor.

Bakteri, mayt ve mantar barındırmayan, kimyasal maddeler içermeyen ve evin her alanında güvenle kullanılabilen Atlas Nano Halı ürünleri ile ilgili detaylı bilgi için www.atlashali.com.tr, ürünün sertifikaları için ise www.nanohali.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Destek talepleri için de 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattını arayabilirsiniz.