ATLAS HALI YAPI FUARINDA MİMARLAR İLE BULUŞUYOR!

·         Dünya buluşu nano halıları ile tüketicilere inovatif bir ürün armağan eden Atlas Halı, yapı malzemeleri ve teknoloji zirvesi olarak bilinen Yapı Fuarı’nda, 8. salon, 803 numaralı stantta mimarlar ve yapı sektörü temsilcileriyle buluşacak.

·         Nano halıları ile sektörde devrim yaratan ve 11. Teknoloji Ödülleri’nde finalist olan

Atlas Halı’nın standını ziyaret edenler, hem özel üretilen halılarının numunelerini görebilecek hem de kendi kendini temizleyen ve leke barındırmayan nano halıyı deneme imkanı bulacak.

Türkiye’nin köklü halı markalarından Atlas Halı, yenilikçi yaklaşımı ile halı sektörüne kazandırdığı, dünyada bir ilk ve tek olan, kendi kendini temizleyen, leke ve kir barındırmayan nano halıları ile Yapı Fuarı’nda yer alacak. Atlas Halı, 6-10 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda 8. salon, 803 nolu standda ziyaretçileri ile buluşacak.

Atlas Halı, nano halı mucizesini görmek isteyenleri standında ağırlayacak!

Nilüfer çiçeğinden esinlenilerek geliştirilen sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmayan ve ışık etkisiyle kendi kendini temizleyen nano halısı ile geçtiğimiz yıl Yapı Fuarı’nda ilgi odağı olan Atlas Halı, bu yıl da fuarda yerini almaya hazırlanıyor.

Türk halıcılığına yön veren markalardan biri olan Atlas Halı, mimarları, yapı sektörü temsilcileri ve ziyaretçilerini ağırlayacağı standında başarılı, yetenekli tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel koleksiyonlarını tanıtıcak ve ziyaretçilerine nano halılarının benzersiz özelliklerini deneme fırsatı tanıyacak.

Atlas Halı, yakın bir zamanda uygulamaya koyduğu ve yaratıcılığın önündeki engelleri kaldırdığı “Kişiye Özel” halılarından örnekleri de fuarda ziyaretçileri ile paylaşacak. Kişiye özel halı ile tüketici isterse düşlediği halının tasarımını üstlenebiliyor; hayalindeki halıyı fikir olarak Atlas Halı’ya iletiyor. Kişiye özel halı, tüketicinin arzusuna göre istenilen renk, desen ve ebatta üretilebiliyor.

Atlas nano halı özellikleri

Nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.

·         Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.

·         Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.

·         Küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor

·         Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.