GÜNEŞİN SICAK RENKLERİ ATLAS HALI NERGİS SERİSİNDE!

NERGİS, YAZA GÖZ KIRPIYOR

Atlas Halı, çok beğenilen ve ilgi gören serilerinden Nergis’e yeni modeller ekledi. Nergis çiçeğinin benzersiz güzelliğini zarif motiflerle halılarına işleyen güneşin sıcak renklerini evlere taşıyan Atlas Halı’nın Nergis Serisi’ne, Pınar, Pop, Duru, Safran ve Yakamoz eklendi.

Kendi kendini temizleyen ve leke barındırmayan dünya buluşu nano halılarıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Atlas Halı, hayattan ve doğadan ilham alan serilerle koleksiyonlarını her zevke ve beklentiye uygun olarak çeşitlendirmeyi sürdürüyor.

En çok beğenilen ve tercih edilen serilerinden bir olan Nergis, şimdi yeni modellerle daha da zengin!

Renkleriyle yaza göz kırpıyor!

Atlas Halı, nergis çiçeğinin efsanevi güzelliğini halılara nakşettiği serisine yaz sıcaklığı yansıtan beş yeni model ekledi: Pınar, Pop, Duru, Safran ve Yakamoz…

Birbirinden şık ve zarif desenlerle bezeli yeni modeller; beyazın ferahlatıcı etkisini, çiçeklerin sarısı ve gri, mavi ve asil vizon tonlarıyla tamamlayarak evlere taşıyor. Yazın simge rengi sarının ince bir dengeyle yer aldığı yeni modeller, güneşin tüm sıcak tonlarıyla yaza göz kırpıyor.

Atlas Halı’nın tüm koleksiyonu gibi nano halının hayatı kolaylaştıran özelliklerine sahip olan Nergis Serisi’ndeki diğer model isimleri ise şöyle: Renk, Kent, Revan, Taç, Taç Vizon, Ufuk, Vizon, Rakkas, Rakkas Beyaz, Albatros, Frekans, İkiz, Alfabe, Köpük Beyaz, Köpük Gri, Yol, Meridyen, Meridyen Beyaz.

Atlas Halı’nın nano halıları benzersiz özellikleriyle dünyada ilk ve tek!

Nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.

·         Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.

·         Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.

·         Küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor.

·         Kimyasal maddeler içermiyor; evin her alanında güvenle kullanılabiliyor.

·         Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.

Atlas Nano Halı ile ilgili detaylı bilgi  www.atlashali.com.tr’den, ürünün onay ve sertifikalarına ilişkin bilgi ise www.nanohali.com adresinden alınabilir. Satış sonrası destek hizmetleri ise 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattından sağlanmaktadır.