MOZAİK SERİSİ İLE DEKORASYON TAMAMLANIYOR

Zeugma’dan Efes’e antik kentlerin en güzel mekanlarını süsleyen; zenginlik ve estetik sembolü mozaikler, Atlas Halı’nın yeni serisi ile evlerdeki yerini alıyor!

Kir ve leke barındırmayan, güneş ve ışıkla kendi kendini temizleyen doğal minerallerden üretilen Atlas Nano Halı farklı beğenilere hitap eden serilerle, özgün tasarımlarla evlere girmeye devam ediyor.

Atlas’ın yeni serilerinden biri olan Mozaik, genç tasarımcı Eda Güreli Şen’in imzasını taşıyor. Seri, Roma İmparatorluğu döneminden bu yana zenginliğin ve estetiğin en önemli sembollerinden olan Zeugma’dan Efes’e tüm antik kentlerin en güzel mekânlarını süsleyen mozaikten ilham alıyor.

Rengarenk ferahlık!

Atlas Halı, mozaiğin güzelliğini sade bir kompozisyonla halıya taşıyor. Yalın bir tasarımla, parlak ve mat ipliklerin beraberliği; kabartma detayların zenginliği ile salonlara ışıl ışıl, rengârenk bir ferahlık geliyor.

Atlas’ın en beğenilen ve rağbet gören serilerinden biri olan Mozaik’te, sekiz değişik renk versiyonu bulunuyor. Beyaz, lila, sarı, mavi, vizon, gri, pembe ve su yeşili halılar; her stille uyuşuyor, her tür dekorasyonun sade ve şık tamamlayıcısı oluyor. Serideki halıların tümü, Atlas Nano Halı’nın üstün, benzersiz özelliklerini de taşıyor.

Atlas NanoHalı dünyada ilk ve tek!

Nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleriyle benzerlerinden sıyrılarak hayatı kolaylaştırıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.

·         Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.

·         Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.

·         Küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor.

·         AB normlarına uygun doğal mineraller kullanılarak üretilen halılar evin her alanında güvenle kullanılabiliyor.

·         Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.

Atlas Nano Halı ile ilgili detaylı bilgi ve ürün onay ve sertifikalarına  www.atlashali.com.tr’den ulaşılabilir. Satış sonrası destek hizmetleri 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattından sağlanmaktadır.