Haber Detay Geri Dön Geri Dön
NANO HALI BULUŞU İLE YÜZDE 350 BÜYÜYEN ATLAS HALI BAYİLERİ İLE “AİLE BULUŞMASI”

·         Bir Türk markası olarak benzeri olmayan kendi kendini temizleyen nano halıları ile dünya halı sektörüne önemli bir buluş armağan eden Atlas Halı, değerli birer aile üyesi olarak gördüğü bayileriyle “Atlas Halı’nın Aile Buluşması” adı altında düzenlediği özel gecede bir araya geldi.

·         2013 yılında rekor bir büyümeye imza atan Atlas Halı’nın ev sahipliğinde WOW İstanbul Otel’de “Nice İlklere Birlik İçinde” sloganıyla düzenlenen gecede, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu yaptığı konuşmada, Atlas Halı’nın dünyada bir ilk olan nano halıyı pazara sunmalarının üzerinden henüz bir yıl geçmeden yakaladıkları yüzde 350’lik rekor büyüme oranı başarısına hep birlikte ulaştıklarını aktardı.

·         Atlas Halı’nın yeni koleksiyonlarının da tanıtıldığı gecede “Nice ilklere birlik içinde varacağız” diyen Dr. Meriç Bebitoğlu, nano halılar ile daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancını da bayileri ile paylaştı.  Dünyada benzeri olmayan nano halı ile satış grafiğini daha da yükselteceklerini aktaran Bebitoğlu, bu buluşu dünyaya katma değerli hizmet ile taşıyacaklarını; reklam ve tanıtımlarla da nano halıyı yoğun bir şekilde anlatmaya, tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Dünyada saygın bir yeri bulunan, Türk halı sektöründe 47 yıllık köklü geçmişe sahip Atlas Halı, kendi kendini temizleyebilen, leke barındırmayan, yüzeyindeki organik kirlerin ışık altında parçalanıp yok olmasını sağlayan nano halılarını tüketiciyle buluşturan bayileri ile “Atlas Halı Aile Buluşması”nda bir araya geldi.

Kendi kendini temizleyen ve leke barındırmayan nano halıları ile yüzde 350’lik rekor bir büyüme sağlayan Atlas Halı’nın ev sahipliğinde WOW İstanbul Otel’de düzenlen özel geceye Atlas Halı bayileri büyük ilgi gösterdi. Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu’nun da katıldığı geceye Naksan Holding Yönetim Kurulu üyesi Taner Nakıboğlu’nun yanı sıra Atlas Halı Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Dağcı, Naksan Holding Genel Müdürü Murat Zar ile Naksan Holding Finans Koordinatörü Ufuk Çolpan da eşlik etti.

Atlas Halı Türkiye’nin ezber bozan markalarından biri!

2013 Nisan ayı sonunda nano halılarının lansmanını yapan ve bu ürünü piyasaya sunalı henüz bir yıl dolmadan cirosunu önceki yıla oranla yüzde 350 artırarak büyüme rekoru kıran Atlas Halı, bayi sayısını da nano halıları ile 117’den 330’a çıkarmıştı.

Gecede konuşan Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, “2011 yılı sonunda köklü bir marka ama yeni bir şirket olarak Naksan Holding bünyesine katılan Atlas Halı markası ile ilgili ön hazırlık çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, tam anlamıyla 2012 yılında çalışmalarımıza başladığımızı söyleyebilirim. 47 yıllık geçmişe sahip bu markada yaptığımız yenilikler, iyileştirmeler ve Ar-Ge’ye yaptığımız yatırımlar sonucu ulaştığımız nano halı buluşu ile dünya halı sektörüne de benzersiz bir armağan sunmuş olduk. 2013 yılında yüzde 350’lik büyüme sağladık. En büyük patlamayı ise hepsini birer değerli aile üyesi olarak gördüğümüz bayi sayımızda yaşadık. 2012 yılında 117 olan bayi sayımız 2013 yılında 330’a yükseldi. Bize inanarak ürünlerimize yer açan bayilerimize destekleri için teşekkür ediyor, nice ilklere birlik içinde ulaşacağımıza inanıyorum. 2014 yılında bayi sayımızı 500’ün üzerine, ciromuzu ise 35 milyon TL’ye çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Türk halı sektöründe ezber bozan markalardan birinin de Atlas Halı olduğunu söyleyen Bebitoğlu, “Bu inovatif ürünümüzü dünya halı sektörü ile tanıştırmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. 2014 yılı ilk yarısı içinde yeni pazar görüşmelerimizi neticelendirip sizlere de gelişmeleri ileteceğiz. Vizyonumuz sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok köşesinde tüketicinin ‘ İyi ki Atlas Halı aldım’ demesi ve Atlas halısız ev kalmaması…” dedi. Yeni sezonda “nano halı” reklam ve tanıtım faaliyetlerine hız vererek, mucize nano halılarını herkesin keşfetmesini sağlamayı; binlerce evde yer almayı planladıklarını belirten Dr. Meriç Bebitoğlu, reklam ve tanıtım çalışmalarını 2014 yılı içinde yoğunlaştırarak sürdürmeyi planladıklarını açıkladı.

Türkiye ekonomisinin en güçlü gruplarından biri olan Naksan Holding güvencesiyle Atlas Halı’yı Azerbaycan ve Kazakistan ile Ortadoğu ülkelerinde tüketiciyle buluşturdukları bilgisini veren Dr. Meriç Bebitoğlu, nano halıların önümüzdeki ay itibariyle başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde satışa çıkacağı müjdesini de verdi. Bir Türk markası olarak dünyaya bu buluşu sunmaktan onur ve mutluluk duyduklarını paylaşan Bebitoğlu, yurtdışı projeksiyonlarının Atlas nano halıları, yenilikçi ve akıllı bir ürün olarak, katma değerli biçimde pazarlamak olduğunu vurguladı. Bebitoğlu, dünyada halının 2300 yıllık bir geçmişi olduğunu ve Türkiye’yi dünya halıcılığının kalbi olarak kabul etmek gerektiğini aktararak, “Dünya halı sektörünün liderlerinden biri olan Türkiye’nin yenilikçi oyuncularından biri olarak arenada yerimizi alıyoruz. Sağlıklı, çevreye duyarlı koleksiyonlarımızı yüksek kaliteyle üretmeye, ürün yelpazemizi genişletirken en iyiyi, üstelik erişilebilir fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Atlas Nano Halı, Naksan güvencesi ile dünyaya taşınacak!

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu da, 2011 yılı sonunda Naksan çatısı altındaki yerini alan Atlas Halı’nın büyümesinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirterek, “Atlas Halı’nın bu dünya buluşuyla, başarılarıyla gurur duyuyoruz. Hedefimiz, her konuda yanında olduğumuz Atlas Halı’nın Türkiye’de kazandığı güçlü ivmeyi daha da artırmak ve tabi ki ileriki aşamada da bu gururu Naksan Holding güvencesiyle bütün dünyaya taşımak” dedi.

Atlas Halı’nın her biri özgün ve ayrıcalıklı tasarımlardan oluşan son koleksiyonlarının da tanıtıldığı gece oldukça keyifli geçerken Atlas Halı yetkilileri ve bayiler, karşılıklı fikir – bilgi alışverişinde de bulundu.

Nilüferden esinlendi!

Dünyada ilk ve tek olan nano halılar, tamamen Türk mühendislerce suyun üzerinde yaşamasına rağmen su iticilik özelliğine sahip nilüfer çiçeğinden esinlenerek yaratıldı. Nano halının üstün özellikleri, Bilkent Üniversitesi Ulusal Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’nin (UNAM) “Kolay Temizlenebilirlik, Işık Etkisi ile Kendi Kendine Temizlenme Testleri ve Raporu” ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın “Gıda Migrasyon Testi” ile de onaylandı. 1,2 milyon TL’lik uzun soluklu bir Ar-Ge çalışmasının ürünü olan nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.

•             Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.

•             Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.

•             Küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor

•             Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.

Atlas Nano Halı ile ilgili detaylı bilgi www.atlashali.com.tr’den, ürünün onay ve sertifikalarına ilişkin bilgi ise www.nanohali.com adresinden alınabilir. Satış sonrası destek hizmetleri ise 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattından sağlanmaktadır. Destek talepleri için de 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattını arayabilirsiniz.

Atlas Halı Hakkında

Türkiye’nin en köklü halı markalarından olan Atlas Halı, Naksan Holding bünyesinde yer alan ileri teknolojiye sahip üretim tesisleri, Türk halıcılığına yön veren AR-GE çalışmaları, yenilikleri ve hızla genişleyen bayi ağı ile sektörde her zaman öncü, her zaman moda ve her zaman tercih edilen olmayı başardı.

Kalitesi ve sahip olduğu gelişmiş dokuma teknolojileriyle olduğu kadar, Türkiye’nin önde gelen birçok başarılı tasarımcının imzasını taşıyan koleksiyonlarıyla da dikkatleri çeken Atlas Halı, inovatif yaklaşımlarını yansıtan çalışmalarına devam ediyor.

Atlas Halı, 2013’ün ilk çeyreğinde, birçok çeşit arasından, hiç yorulmadan, eğlenerek, üstelik evinize en çok uyan halıyı seçme özgürlüğü sunan, alanında ilk ve tek özel bir uygulama başlattı. App Store’dan iPhone ve iPad’lere ücretsiz indirilen “Atlas Halı Foto Dekorasyon” uygulaması, tüketicilerin en doğru halı seçimini keyifli bir yolculuğa dönüştürdü.

Atlas Halı’nın inovatif yaklaşımını gözler önüne seren bir başka çalışma ise; ışıyan iplik teknolojisi. Çocukların odasında eğlenceli bir dünya yaratan Atlas Halı Çocuk Serisi’nin doğal yumuşacık dokuya sahip bambu iplikleriyle üretilen halıları, sağlıklı oyun alanları sunarken aynı zamanda güneşten ve diğer ışık kaynaklarından aldığı enerjiyle geceleri ışıyan iplik teknolojisine de sahip.

1967’den beri yüz binlerce ev için adeta aileden biri olan ve yaşam alanlarımızın özel bir parçası konumunda bulunan Atlas Halı, Nisan 2013’te nanoteknoloji kullanımıyla dünyada bir ilk olan, leke barındırmayan, kendi kendini temizleyen, bakteri-mantar-küf barındırmayan ve yapısındaki doğal iletkenlik ile stresi azaltan nano halıları tüketiciyle buluşturdu.

Atlas Halı; ‘Damla’, ‘Petunya’, ‘Nergis’, ‘Nev’, ‘Efsun’, ‘Eyvan’, ‘Lokum’, ‘Şems’, ‘Hatayi’, ‘Hare’, ‘Harman’, ‘Hayat Ağacı’, ‘Nazar Boncuğu’, ‘Vuslat’, ‘Uşak’, ’Sedef ’, ’Akide ’ ve ’ Sereserpe’ serilerinin yanı sıra, çocuklar için özel olarak hazırlanan ‘Gün Işığı’ ve ‘Ay Işığı’ serileri ile, dün olduğu gibi bugün de evlerin değişmezi, sektörün gözdesi ve ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

47 yıldır Türkiye’nin en güçlü halı markalarından biri olan Atlas Halı, Naksan Holding çatısı altında, yepyeni çizgisi, fark yaratan, yenilikçi, dinamik ve özgün tasarımlardan oluşan koleksiyonlarıyla Türkiye’de ve dünyada halı sektörünün lokomotif markası olma yolunda ilerliyor.