Atlas Halı’nın Gece serisi ödüllü tasarımcı Gamze Güven imzası taşıyor, 4 halıdan oluşan özel koleksiyon Atlas Halı bayilerinde yerini aldı.

Naksan Holding bünyesine katıldığı günden bugüne sektöre getirdiği yeniliklerle dikkat çeken Atlas Halı’nın, ünlü tasarımcı Gamze Güven imzasıyla sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonu bayilerde yerini aldı. 4 yeni halıdan oluşan Gece Serisi’nde, aydınlıkta depoladığı ışığı karanlıkta yansıtan ışıyan iplik teknolojisi kullanıldı. Gamze Güven imzası taşıyan seride sıra dışı, yenilikçi ve farklı tasarımlar dikkat çekiyor. 21 senedir serbest endüstriyel tasarımcı olarak çalışan ve birçok ulusal ve uluslararası tasarım ödülünün sahibi olan Gamze Güven aynı zamanda Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’nda (ETMK) görev almaktadır.

Sadece dört halının bulunduğu seri için özel isimler belirlendi. Hayat Ağacı, Boyut, Göz ve Nilüfer isimli halılardan oluşan Gece Serisi, halı tercihi ile yaşam alanlarına değer katmak isteyenler için hazırlandı. Gece Serisi’ni görmek için hemen bir Atlas Halı bayisine uğrayın.