Atlas Hali, Bayileriyle Birlikte Büyümeyi Hedefliyor

45 yillik bir geçmise sahip olan Atlas Hali, Naksan Holding çatisi altinda devam eden yeni yapilanma sürecinde hizli adimlar atiyor. 2012 yilinda Türkiye genelinde 250 bayiye ulasmayi hedefleyen Atlas Hali, yapilanma çalismalarina devam ederken, yeni stratejisi ve farkli bayi yapilanmasiyla ilgi görüyor.

Atlas Hali Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoglu, 2012 yilinda gerçeklestirecekleri çalismalarla sektöre yenilikler getireceklerini belirtti. Bayi yapilanmalari, tasarimlariyla fark yaratan koleksiyonlari ve yeni teknolojileriyle 2012 yilina çok hizli bir giris yaptiklarini belirten Bebitoglu, hedeflerinin, kaliteli haliyi, ulasilabilir fiyatlarla tüketiciye sunmak oldugunu vurguladi.

Türk hali sektöründe modern, hizli ve efektif bir bayi yapilanmasi olusturmaya çalistiklarini sözlerine ekleyen Dr. Meriç Bebitoglu, bu sayede Atlas Hali’nin bayileriyle birebir ve sürekli iletisim içinde olacaginin altini çizdi. Yeni bayi yapilanmalarinda uyguladiklari “Optimum Stok Yönetimi” sayesinde hangi halilarin, hangi bölgelerde ne kadar talep gördügünü takip edebileceklerini açiklayan Atlas Hali Genel Müdürü, bu yöntemle üretimlerini müsteri taleplerine göre yönlendirebileceklerini ve Atlas Hali’nin bayilerine sabit fiyat garantisi avantaji sagladigini sözlerine ekledi.

Yeni koleksiyonlarini ünlü endüstriyel tasarimcilarla birlikte hazirladiklarini ve 45 yillik Atlas Hali tecrübesini modern çizgilere sahip tasarimlarla harmanladiklarini söyleyen Bebitoglu, yeni koleksiyonlariyla kisa süre içinde yeniden sektörün gözdesi olmayi hedeflediklerini açikladi.

Atlas Hali Hakkinda

Türkiye’nin en köklü hali markalarindan olan Atlas Hali, Naksan Holding bünyesinde yer alan ileri teknolojiye sahip üretim tesisleri, Türk haliciligina yön veren AR-GE çalismalari, yenilikleri ve hizla genisleyen bayi agi ile sektörde yeniden yerini aldi.

45 yildir Türkiye’nin en güçlü hali markalarindan biri olan Atlas Hali, kalitesi ve sahip oldugu gelismis dokuma teknolojileriyle oldugu kadar, özgün tasarimlariyla da sektörde her zaman öncü, her zaman moda ve her zaman tercih edilen olmayi basardi.

Kalitesiyle oldugu kadar tasarimlariyla da iddiali olan Atlas Hali’nin yeni koleksiyonlari, Kunter Sekercioglu, Ece-Oguz Yalim & Feride Toprak, Gamze Güven, Ali Taran, Basak Ergin, Özgür Usakligil, Erdem Akan ve Bogaç Simsir gibi Türkiye’nin önde gelen birçok basarili tasarimcinin imzasini tasiyor. Atlas Hali, Sems, Hatayi, Hare, Harman, Hayat Agaci, Oyun, Gece, Nazar Boncugu, Vuslat, Usak, Sedef, Akide ve Shaggy koleksiyonlarinin yani sira, çocuklar için özel olarak hazirlanan Gün Isigi ve Ay Isigi koleksiyonlari ile, dün oldugu gibi bugün de evlerin degismezi, sektörün gözdesi ve ilham kaynagi olmaya devam ediyor.

1967’den beri yüz binlerce ev için adeta aileden biri olan ve yasam alanlarimizin özel bir parçasi konumunda bulunan Atlas Hali, Naksan Holding çatisi altinda, yepyeni çizgisi, fark yaratan, yenilikçi, dinamik ve özgün tasarimlardan olusan koleksiyonlariyla Türkiye’de ve dünyada hali sektörünün lokomotif markasi olma yolunda ilerliyor.