ATLAS HALI NANOBÜS İLE TÜRKİYE TANITIM TURUNA ESKİŞEHİR’DEN BAŞLIYOR

45 yıllık köklü geçmişinde öncü marka kimliğiyle anılan Atlas Halı’nın, dünyada bir ilk olan ‘leke barındırmayan ve kendi kendini temizleyen nano halılarını” Türkiye geneline tanıtacağı Nanobüs yola çıktı. Atlas Nanobüs’ün ilk durağı Eskişehir olacak.

Naksan Holding çatısı altında bulunan 45 yıllık köklü geçmişe sahip Atlas Halı’nın geliştirdiği kendi kendini temizleyebilen, benzersiz tasarımlara sahip nano halılarının mucizesini artık herkes kendi gözleriyle görebilecek. Atlas Nanobüs’ü ziyaret eden herkes, Atlas nano halıları test edip bu mucizeye tanıklık edecek.

Atlas Nanobüs, Eskişehir- Hamamyolu, Asarcıklı Caddesinde kapılarını açıyor

Atlas Halı’nın Ar-Ge ekibi ve alanında başarılı tasarımcı kadrosunun oluşturduğu, sigara, duman, is, ayak kiri gibi yaşamın içerisinde bulunan ve gözle görünmeyen kirler barındırmayan, ışık altında tüm kirlerin parçalanıp yok olmasını sağlayan nano halıları, Eskişehir-Hamamyolu’ndaki Asarcıklı Caddesi’nde 2 gün boyunca meraklılarıyla buluşacak.  Atlas Nanobüs, Eskişehir’den sonra Ankara’ya yol alacak; Ağustos ayına kadar Türkiye’nin her köşesinden 35 şehri dolaşıp nano halıları tanıtacak.

Artık Atlas Halı’nın tüm halıları leke olsa da, olmasa da kendi kendini sürekli temizliyor, halı temizleme sıkıntısına son veriyor

Suyun üzerinde yaşamasına rağmen sıvı iticilik özelliğine sahip nilüfer çiçeğinden esinlenerek yaratılan Atlas nano halılar, leke barındırmadığı gibi herhangi bir ışık kaynağından aldığı enerjiyle günlük yaşamdaki lekeleri, kir ve tozları, kokuları kendi kendini temizleyerek yaşama benzersiz bir kolaylık ve keyif katıyor, halı temizleme sıkıntısına son veriyor.

Atlas nano halıların kendi kendini sürekli temizleme özelliği ile halının renkleri zaman içinde birbirine karışmıyor, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi ışıl ışıl kalıyor.

Strese rahatlatıcı bir katkı sunuyor; bakteri, mantar ve ev akarları (mite) barındırmıyor

Ayrıca doğal iletkenliği sayesinde, vücutta biriken statik elektriğin atılmasına yardımcı olan Atlas nano halılar, uluslararası test ve değerlendirme kurumu (INTERTEK) raporlarına göre de bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor. Kimyasal maddeler içermeyen Atlas nano halıları,  evin her alanında güvenle kullanılabiliyor.

Yapılan çeşitli testlerden de başarıyla geçen Atlas Nano Halı ürünleri ile ilgili detaylı bilgi için www.atlashali.com.tr, ürünün sertifikaları için ise www.nanohali.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Destek talepleri için de 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattını arayabilirsiniz.