ÖZGÜN TASARIMLARIYLA KADINDAN YANA TEKNOLOJİ

·         Atlas Halı’nın nilüfer çiçeğinden esinlenerek geliştirdiği, nano teknolojisi ile kendi kendini temizleyerek ilk günkü gibi yeni kalan nano halılar, sıvı iticilik özelliği ile leke barındırmıyor! Böylece nano teknolojisi ile halı temizleme tarih oluyor!

·         Ulusal ve uluslararası testlerden başarıyla geçen; küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmayan nano halılar, zararlı kimyasal maddeler içermediği için sağlıkla ve güvenle evin her yaşam alanında kullanılıyor.

Atlas Halı’nın bir dünya buluşuna imza atarak nano teknoloji ile ürettiği; özgün ve farklı tasarımlarının yanı sıra kendi kendini temizleme özelliği taşıyan nano halıları, evindeki her tür detayla ilgilenmeyi tercih eden kadınların en büyük yardımcısı oldu.

Temizlik ve hijyene önem veren kadınların halı silme- temizleme derdine son veren Atlas nano halılar, kadınları bu dertten kurtararak boşa zaman ve enerji harcamasını önlüyor; sevdikleriyle geçirebilecekleri, kendilerine ayırabilecekleri özgür saatler kazandırıyor.

Kendi kendini temizleyen, leke, küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmayan Atlas nano halıların ayrıca gıda temas raporlu olması, kadınların çocuklarıyla ilgili hijyen kaygılarına da son veriyor.

Nilüferden esinlendi!

Dünyada ilk ve tek olan nano halılar, tamamen Türk mühendislerce suyun üzerinde yaşamasına rağmen su iticilik özelliğine sahip nilüfer çiçeğinden esinlenerek yaratıldı. Nano halının üstün özellikleri, Bilkent Üniversitesi Ulusal Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’nin (UNAM) “Kolay Temizlenebilirlik, Işık Etkisi ile Kendi Kendine Temizlenme Testleri ve Raporu” ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın “Gıda Migrasyon Testi” ile de onaylandı. 1,2 milyon TL’lik uzun soluklu bir Ar-Ge çalışmasının ürünü olan nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.

·         Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.

·         Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.

·         Küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor

·         Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.

Atlas Nano Halı ile ilgili detaylı bilgi  www.atlashali.com.tr’den, ürünün onay ve sertifikalarına ilişkin bilgi ise www.nanohali.com adresinden alınabilir. Satış sonrası destek hizmetleri ise 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattından sağlanmaktadır.