ATLAS HALI’DAN ANNELERE HAYATI KOLAYLAŞTIRAN ARMAĞAN

Atlas Halı’nın geliştirdiği, dünyada bir ilk olan nano halılar, leke barındırmayan, kendi kendini temizleyen, stresi azaltan özellikleri ile en kıymetli varlıklarımız olan annelerimizin hayatına mutlu bir dokunuş yapıyor. Nano teknoloji sayesinde leke barındırmayan Atlas Halı ürünleri hiç lekeyle karşılaşmasa dahi güneşten ve ışıktan aldığı enerjiyle kendi kendini temizleyerek uzun yıllar ilk günkü gibi ışıl ışıl kalıyor.

Nano teknolojiden gelen üstünlüğünü, özel tasarımcı kadrosunun oluşturduğu desenlerle birleştiren Atlas Halı, evlerde özgünlüğün ve rahatlığın kapılarını aralıyor. Anneler Günü için farklı ve özel bir hediye arayışında olanlar için uygun özellikler taşıyan Atlas’ın nano halıları hayatımızdaki en kıymetli varlıklarımız olan annelerimizin yaşamına yumuşak ve mutlu bir dokunuş getiriyor.

Annelerini bu mucize özellikler taşıyan halı armağanı ile sevindirmek isteyenler için Atlas Halı’nın birbirinden zengin ürün seçenekleri sunan 21 adet koleksiyonundan her zevke ve tercihe uygun bir halıyı seçme olanağı bulunuyor.

Geliştirdiği eşsiz teknoloji sayesinde dayanıklılıkları artan yeni nesil nano halıları ile çocuklu evlerin de kurtarıcısı olan Atlas Halı’nın eşsiz nanoteknoloji ürünü halıları, hijyenik ve sağlıklı olmalarının yanı sıra, yapılarındaki doğal iletkenlik sayesinde stresi de azaltıyor.

Atlas Halı’nın inovatif ürünü nano halılar, özellikleriyle dikkat çekiyor!

1,2 milyon TL’lik uzun soluklu bir Ar-Ge çalışmasının ürünü olan nano halılar, aşağıda yer alan özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.

·         Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.

·         Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.

·         Küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor.

·         Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.

Atlas Nano Halı ile ilgili detaylı bilgi  www.atlashali.com.tr’den, ürünün onay ve sertifikalarına ilişkin bilgi ise www.nanohali.com adresinden alınabilir. Satış sonrası destek hizmetleri ise 444 2857 – 444 ATLS numaralı müşteri destek hattından sağlanmaktadır.