ROYAL HALI A.Ş. DOMOTEX HANNOVER FUARINDA YENİ KOLEKSİYONLARINI SERGİLEDİ!

Basın Bülteni                                                                                             13.01.2020

ROYAL HALI A.Ş. DOMOTEX HANNOVER FUARINDA YENİ KOLEKSİYONLARINI SERGİLEDİ!

Royal Halı A.Ş. Royal Halı, Pierre Cardin Halı, Atlas Halı ve Studio markalarının 2020 yılı yeni sezon koleksiyonlarını 10-13 Ocak tarihlerinde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Hannover Fuarı’nda sergiledi.

Pierre Cardin Halı’nın 100 ve 120 tarak teknolojisiyle el halısına en yakın özellikte üretilen Woven100  ve Woven120 koleksiyonları Domotex Fuarı’nda yoğun ilgi ve beğeni gördü.

“Yeniliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz”

Domotex fuarına ilişkin açıklama yapan Royal Halı A.Ş Genel Müdürü Tansel Tula şunları söyledi; “Domotex Hannover Fuarı halı sektöründe dünya trendlerini buluşturan çok önemli bir fuar. Domotex fuarında ülkemizi başarıyla temsil etmekten gurur duyuyoruz. Bu yıl stand alanımızı daha fazla büyüterek markalarımızın tasarım ve inovasyon anlamında birbirinden özgün ve yenilikçi koleksiyonlarıyla fuarda yerimizi aldık. Fuarda farklı ülkelerden yüzlerce ithalatçı standımıza ziyaret etti ve önemli iş anlaşmaları sağladık. Yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da sektördeki yenilikçi anlayışımızı devam ettiriyoruz ve Ar-ge çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Mart ayında da  Antalya’da  400’ü aşkın bayimizle yeni dönem lansman toplantımızı yapacağız, yeniliklerimizi, yeni koleksiyonlarımızı ve planlarımızı bayilerimizle paylaşacağız.”

28 Ülkeye İhracat

Royal Halı’nın sadece Türkiye’nin değil, Dünya halı pazarının da önemli aktörleri arasında yer aldığını belirten Tula, “Royal Halı olarak güçlü bayi ağımızla iç piyasanın büyük bir bölümünü elimizde tutuyoruz. Dünya pazarında tüm orta Avrupa ülkeleri, ABD, Suudi Arabistan, Çin, Fas, Türkmenistan, Romanya başta olmak üzere dünyanın farklı noktalarında 28’e yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu, sektörümüz için olduğu kadar ülkemiz için de katma değer sağlamaktadır” değerlendirmesinde bulundu.

Bilgi İçin: Hüda Kaşkaya -Royal Halı: 0216 474 00 27

0530 400 02 82 – huda.kaskaya@royalhali.com