Atlas Halı, Gaziantep Orta Doğu Halı Fuarı’nda büyük ilgi gördü..

Atlas Halı, 06 – 09 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleşen Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı’na ilk kez sergilenen yeni koleksiyonları ve etkileyici standı ile damgasını vurdu.

Fuarda sergilenen, Türkiye’nin önde gelen birçok başarılı tasarımcısının imzasını taşıyan yeni ürünler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Özellikle koleksiyona yeni ilave edilen Nev, Eyvan, Lokum ve Efsun serileri birçok profesyonelin ve ziyaretçinin odak noktası oldu. Türkiye genelinde bayi ağını genişletmek isteyen profesyonelleri standında misafir eden Atlas Halı, çok sayıda yeni bayilik anlaşmasının imzalanmasına da olanak sağladı.

Atlas Halı Foto Dekorasyon uygulamasını fuarda stant içinde oluşturdukları özel yaşam alanında tanıttı. Halı sektörü için dünyada ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Atlas Halı iPhone / iPad uygulaması, büyük ilgiyle karşılandı. Ziyaretçilerin kendi evleriymişçesine, bu alanın fotoğrafını çekerek beğendikleri Atlas Halı modellerini bu fotoğrafın üzerine yerleştirip halının mekanla uyumunu gerçek görüntü ile test etmelerini sağladı.
Işıyan iplik teknolojisiyle karanlıkta parlama özelliğine sahip Gece ve Çocuk koleksiyonundan Ay Işığı serilerini sunduğu “karanlık oda”, Atlas Halı standının ilgi gören bir başka bölümü oldu.
Atlas Halı yetkilileri, Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı’nın beklentilerini karşıladığını ve çok verimli geçtiğini belirttiler.