Atlas Halı’nın Yeni Lokum Serisi, Pembe ve Mavi’nin Beyazla Uyumlu Dansını Yansıtıyor

Naksan Holding bünyesinde büyümeye devam eden Atlas Halı, yeni serilerinde benzersiz renkleri ön plana çıkartıyor. Ödüllü tasarımcılarla oluşturulan ve moda dünyasının dinamizmini halı dünyasına yansıtan koleksiyonlarının hemen ardından, rengarenk lokumların enfes görüntüsünü anımsatan halılar, Atlas Halı bayilerinin vitrinlerini süslemeye başladı.

Atlas Halı bu yeni serisinde, pembe ve mavi tonlarının sonu gelmez zıtlık ve uyumunu, beyazın sakinliğinde buluşturuyor. Üç boyutlu hav tekniği ile elde edilen derinlik hissi, her ışıkta farklı bir gölge oluşturuyor. Atlas Halı, lokumun ışıltılı, tatlı görünümünü, en kaliteli ipliklerle ve usta dokumacıların emeğiyle evinize ulaştırıyor.

Atlas Halı, adeta bizlere bir tepsi lokum sunan bir çocuğun tüm samimi ve sıcak duygularını halılara yansıtarak, “Lokum” serisini evlerimize seriyor.

Dünya dekorasyon trendlerini Türkiye’den başlatmaya kararlı olan Atlas Halı Tasarım Ekibi’nin en önemli desteği, sahip oldukları modern üretim tesisleri ve deneyimli teknik kadroları.